Tiedan,
Olen paha ihminen.
Sydan jaata ja mustaa.
rakastuin ihmiseen,
joka sua satutti.
Tunteita ei voi katkea.
yritan parhaani,
sydameni huutaa tuskasta.
Ja olen vasynyt,
olemaan pahoillani.
Olen paha.
Selite:
exiin ei kosketa.. vai miten se meni..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi