Palasin takaisin maanpinnalle
hopeisista pilvilinnoista.
Eilinen tuuli ne hajoitti
ja ne tippuivat harmaina
pisaroina puutarhaan.
Turhaan itken yhdessa
taivaan kanssa menneita paivia,
ne eivat tule takaisin.
mutta tulee uusia, yhta kauniita.
Eteenpain on mentava,
mutta niin etta eilisen
voi aina
muistaa kauniin muistona.
Jokaisella paivalla hopeareunus,
vaikka sisalto olisi musta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana :)