tuhosimme sen

Runoilija Möykky

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhteen liitetyt kätemme
särkevät puristuksen voimasta.
Silmämme kirvelevät kyyneleistä.
Kurkkujamme polttaa nielaistut
nyyhkäykset.
Päämme jyskyttää liiasta analysoinnista
ja huudetuista syytöksistä.
Sydämiämme raastaa uskomaton todellisuus.

Silti takerrumme toisiimme,
turvaa tuhotusta rakkaudesta hakien.
Olisi aika jo irrottaa,
Kuivata kyyneleet ja luovuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot