Tikari, sanoilla terästetty
oman itsensä lävistäneenä
vaipuen sikiö-asentoon
tuijottaen huomiseen.
Älkää tulko lähemmäksi
sillä ette minua kestäisi...
Selite:
Puhdasta häpeän aiheuttamaa olotilaa... milloin muutun? Milloin kasvan? Milloin tulen taas terveeksi?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rengaspanssari...
Tehty kestämään jopa raskas lyömämiekka
Siitä on minun sydämeni tehty.
Kestää kevlarin lailla..
:D
Hyvää synttäriä!
Todella vahva runo - pidin.
Itse sitä on usein itselleen se kovin tuomari..
rankkaa
pidin