Kohtalo

Runoilija ValkeaLilja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole yhtä ja samaa

vaan ainainen muuttuva hetki.

Kohtalo on se jota tarvitset,

Laittamaan taas maailman paikalleen
ja ruuvamaan löystyneet ruuvit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen.

 

Käyttäjän kaikki runot