Niin Pyhä ettei
Näkevä Pyhyydelle...
Niin Rehellinen ettei
Näkevä ilkeydelle...
Sammakko prinssi
pitkiin reisiin sotkeentuu alati
sekä helpoiten silmäripsiin kompastuu. Oih, niin maailmallisen, niin täydellisen, ihanan, positiivisen...
...paremman meitä muita kai?
...täällä alhaalla "hoi", Me joiden
neuvot vain kaikuja toistaa...
Lumpeenlehdellä katsoo
lähes täydellistä kuvajaistaan
toistaen: "Rakkauden täytän tällä
kruunulla täydellisellä"
Kaloja järvessä myös olisi yhä
mutta "aijai", vesi
aivan LIIAN TUMMA ja SYVÄ...
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi