Pyyntö

Runoilija ValkeaLilja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna mulle ajatuksia muita.

Saanhan vielä huomenna huolehtia?

Anna mulle sormiesi side minuun.
Tarvitsen, tarvitsen
sinun viisauttasi inspiroimaan
antamaan mulle
kaiken,
ja niin pehmeitä voimia.

Huomenna, huomenna, en muuta tarvitse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot