Kävelen poispäin menneisyydestä,
kauhua katselen.
Miksi muutuitkaan?
Sadoiksi pisaroiksi sieluni hajosi.
Se poika jota rakastin, ei enää kääntynyt takaisin.
Askelin varmoin jatkoi tunnelliin pimeään.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi