Tänne sitä viiniä

Runoilija unanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2021 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olen ollut hiljaa jo pitkään
En tiedä mistä aloittaisin
Miten sanoihin koristaisin
Ja totta puhuakseni,
en tiedä helpottaisko tää sitkään

Kun ei tää ole
ihan tavallinen paha olo
Tää on Liisa Ihmemaan
painajaisversion jäniksen kolo
Kuka sanoi että herkkyys on hyvästä?
Se ei tiennyt mitä on
kavuta montusta näin syvästä

Herään yöllä huutoon
Ai se olinkin minä
Hikisenä tärisen,
kuin syksyn viimeinen vaahteranlehti värisen
Jotain tälläkin sekoilulla häiritsen
Ihan hyvin tiedän sen

Kaatakaa tänne nyt sitä viiniä
jos hetken kaikki olis vaan fiiniä
Maalaan huuliin punasta
yritän vaan olla hyppäämättä liikkuvasta junasta
Ja tää on kaikki nyt tässä
Heitä mulle jostain hihaan vielä yks ässä

Ja mikään ei kaada minua
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Paniikkia.
Mutta positiivisesti kerrottuna.

Hyvä Sinä! Hyvä!
Upeaa, vuolasta virtaa on runosi, vie mukanaan. :)
Herkkyys on hyvä asia, vaikka joskus se vie mukanaan.
joskus toivoo, että olisi nappi mistä sen saisi kytkettyä pois päältä. Tämä tuli mieleen runostasi. Pidin!
 

Käyttäjän kaikki runot