Nämä seinät ovat täynnä sua
Etkä ollut nukkunut tässä sängyssä sinä yönä
Kyllä minä tiedän
minä tiedän
Koskit minuun kovasti päästäkses pois
Sillä viimeisellä kerralla
niin kovasti että seinässä on siitä jälki
Teit sen kai päästäkses pois
Missä oikein oletkaan
Ajoitko parvekkeeni alta juuri
Ja miten sinä niin menit tekemään
minut seinään heittämään
Ei me tästä sovittu ihan näin
Kaikenhan piti mennä parhain päin
Rakkauttas turhaan hain
kun lopulta vain turpaani sain
Ehkä se toinen on parempi niin
Ehkä uskoo sun halpoihin valheisiin
Kyllä minä tiedän
minä tiedän
Se yksi yö oli niistä viimeinen
Sinun silmäsi ihan oudon ihmisen
Ja kätesi niin kovat vasten poskea
vaikka pyysin vain jos voisit hellästi
hellästi koskea
Kyllä minä näin sun auton siellä
Eikä tässä sängyssä nukuttu sinä yönä
Minä tiedän
Minä tiedän
Minä tiedän
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit