Mitä minä pakenen

Runoilija unanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2021 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mitä minä pakenen

Kuristavaa kiirettä
Annettuja vastuita
Tukahdutettuja tunteita
Käytettyjä lauseita
Musertavaa pelkoa

Pakenenko koska olen niin oppinut
vierestä samaa aina seurannut
Pakenenko koska olen siihen tottunut
ainoaksi keinoksi aina valinnut

Milloin minä rauhoitun
paikkani täällä hyväksyn 

Milloin olen onnellinen
pysähdyn ja hengitän
katson taakseni ja vihdoin ymmärrän

Mitä minä pakenen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiennoa tekstiä
 

Käyttäjän kaikki runot