Muutama sananen

Runoilija unanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2008
Viimeksi paikalla: 24.1.2021 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Osaisinpa olla hetken
ihan vain itseni kanssa

Sitä minä kaipaisin
Hiljaisuutta 

Jotta voisin käydä
vakavan keskustelun
muutaman valitun sanasen
tuon peilistä katsovan
naisen kanssa

Ottaisin hänen kanssaan
lasin viiniä
Kuplilla tai ilman,
ei sen niin väliä

Antaisimme
kyynelten virrata
Ja sitten pyyhkisimme ne

Ennen kuin muut
saapuvat
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

nainen kuin viini
tyttö kuplivan hedelmäinen
ihailtava itsevarmuus ei imartelua kaipaa
Pidin tästä. Joskus on hyvä olla yksin ja käsitellä kipeät asiat ja lohduttaa itseään. Toinen ei kuitenkaan aina ymmärrä täysin sitä, vaikka kuinka kertoisi.
Voimia sinulle <3
 

Käyttäjän kaikki runot