Rakkausrunoja tahdot minun kirjoittavan
ja rakastunut olen tosiaan,
rakastunut hymyysi, oloosi
ja siihen tietämättömyyteen jonka minussa herätät
unohdan muut (ne vanhat)
kun puhut minulle
mutta taisin olla hieman myöhässä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi