Kyllähän sinä tiedät että olet tärkeä
ja minä että voin kertoa kaiken
aamuruskossa uskottelen että kaikki tulee olemaan
paremmin
.
.
.
(mitä se sitten tarkoittaakaan)
ja sinä uskot
ja hyväksyt
kuten kaiken mitä sanon
kunhan teen sen oikein
mutta jos et hymyile takaisin pientä vinoa hymyäsi
muserrun
ja olen pahoillani.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi