Kun kaikki vanha vain valahtaa päälle
ei voi muuta kuin hiljentyä
ja miettiä uudelleen että tiedänkö sittenkään
mitään
kuka olen kenellekkin
ja kun joku sanoo ei, ei voi muuta kun lähteä pois
ja mielessään testata taas kuinka monta kertaa täytyy kokeilla ennen kun huomaa että elämä ei edelleenkään ole ruusuilla tanssimista
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sykähdyttävä