sisältä sä olet ihan palasina ja huudat MITÄ VITTUA
aina kun joku katsoo sua säälivästi
aina kun muistat että elämä on jatkumo
---kunnes tajuat,
maailma on kaunis
elämä on valinta
(mieti saat valita i t s e)
ja kaikki on oikeasti hyvin
toistaiseksi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi