Tuuli, miksi olet minut hylännyt?
Mitä tein, että Rakkautesi kuoli minua kohtaan?
Mitä voin tehdä, jotta tulisit luokseni?
Oi tuuli, minä odotan ja toivon, että tulisit pian vilvoittavan sateen kanssa.
Kuumenen polttavaksi kekäleeksi. Olen kohta osa Aurinkoa...
Sitä Tuuli, et kai halua?
Tule, älä hylkää minua näin pian!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kauniisti pyydät, kyllä tuuli tulee ja hyväilee sinut ehjemmäksi, puhaltaa uutta tuulta purjeisiin ja auttaa huomiseen, kirjoitit kauniisti siitä runon
Sivut