aamun kauneimman lahjan sain,
kun talitintit söpöt nuo, tulivat
terassilleni syömään talipalloja.
Ikkunasta piti minun hitaasti poistua
ja antaa talitinttien rauhassa syödä.
ei minulla mikään kiire ole, on joulu
rauhaisa, on lupa kiireet unohtaa
ja hiljentyä joulun taian edessä
ja nauttia valonjuhlasta ihanasta :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi