Sinua kaipaan, sinua rakastan hyvin paljon,
aina ja ikuisesti. Tiedän, ettei rakastaminen helppoa ole,
vielä vaikeampaa on olla ilman rakkautta,
kun tietää sellaisen voiman olevan ja jääneen ilman sitä,
sinä Rakkaani, olet minusta tehnyt kauniimman naisen
ja paremman ihmisen, olen saanut sinulta vastarakkautta
ja minä olen nähnyt sinun myös nuortuvan ja olevan voimissasi,
Minulle on hyvin tärkeää tuottaa sinulle mielihyvää aina silloin,
kun olet siihen valmis. Nyt elämme joulunaikaa,
nyt rauhoittumisen erilaisen antamisen aikaa.
Olen jo saanut lahjani elämältä, sinut rakkaani,
olet minulle hyvin tärkeä ihminen,
en osaa pelkin sanoin kuvata tunteitani sinua kohtaan Rakas,
maailman ihanin mies <3
Selite:
Rakkauden kohteen voi kuvitella, kun muuta ei ole.
Surullista?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi