Minä keijuksi muutun. Keijuen luokse kirmaan. Tiemme lammelle käy. Siellä sorsat jo odottavat yhteiseen leikkiin. Elokuinen lammenvesi minua vastasyntynyttä kirpaisee. Oi kohta totun, on vauhti päätähuimaava. Nyt sukellan sorsan kanssa, ooi hauki tulee vastaan. Onneksi vain silmää iskee ja sanoo hyvää huomenta.
Keijut ihanaiset sudenkorentojen kanssa kisailevat, joukkoon liittyy kärpänen kera heinäsirkan.
Nyt meillä oivat juhlat on, otamme syksyä vastaan
Auringonsäteet kilpasilla pilvien kanssa käy.
Nyt päättyy hetki sadun, ehkä jatkuvi jo huomenna.
Selite:
15.08.2004
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi