Olen huomaamattasi
elänyt rinnallasi alusta asti.
sinun rytmisi mukaan,
opetellut sinua, ottanut selvää huulillani,
käsilläni sinusta, kuullut äänesi,
tuntenut ne tuhat salamaa itsessäni,
jotka sinä rakas annat minulle.
minulla on aikaa odottaa, olen täällä.
Selite:
aika on rajallista...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jännä tunne tässä runossa kuin äänettömät sanat jotka kyllä kuulee, jos osaa varautua kuulemaan.
On todella erikoinen hämärän rajamailla liikkuva runo, kuitenkin antaa itsestään tehokkaasti täydellisen rakkauden sanoman.
Upeeta.
Tässä kaikuu hänelle omat mietteet ... kahisee kuin kaurapelossa Kiitos tässä!
Sivut