Katson kynttilän valossa piirteitäsi,
kun nukut.
Kädelläni ilmaan piirrän kasvosi
ääriviivat. Näkymättömän suudelman
painan poskellesi.
näen, että värähdät unessasi.
tunsitko suudelmani?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Katson kynttilän valossa piirteitäsi,
kun nukut.
Kädelläni ilmaan piirrän kasvosi
ääriviivat. Näkymättömän suudelman
painan poskellesi.
näen, että värähdät unessasi.
tunsitko suudelmani?
Kommentit
Kuinka hauraan kaunis hetki, hieno värähdys runoksi ikuistettuna!
Eivätkö herkät ihmiset saata tuntea jopa ajatuksen väreilyn ihollaan, miksi ei siis suudelmaa. Kaunista koskettelua runossasi!
Ajatusten aalloilla on hyvä liikkua sinne ja tänne.
herkkää
Niin suloista!
Sivut