Yöllä, kadulla seison.
Silmäni suljen.
Kuuntelen.
Hyvä olo sisälläni.
Hymyilen kuuntelen
Yön ääniä ympärilläni.
Näen kaiken.
Sade kostuttaa
hellästi kasvoni.
Tunnen syleilyn.
Rauha sisälläni.
Äärettömän hyvä
olla tässä ja nyt.
Ajatus.
tähän hetkeen
voisin jäädä.
Ei.
mukaani hetken saan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tähän runoon voi sukeltaa sisään. Lopetus upea!
Pakahtuu pikkuinen sydän tämä,...niin herkkää ja kaunista. Tuli rauhallinen olo runosi sanoista - tähän hetkeeni :)
Upea hyvänmielen runo
Runon muodossa sen mukanasi meille myös toit:)
kiitos. ei pelkkä miete, tapahtuma myös, kaksi tuntia sitten.
kauniisti kerrot..mietteesi...
Sivut