Kohtasimme unimaailmassa,
siellä missä minuus
menetti merkityksensä.
milloin minä
muutuin
ihmiseksi.
menetin rajattomuuteni
vapauden elää ilman
omaatuntoa.
Täällä huoneessa
ei ole peilejä.
Selite:
07/2014
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mielenkiintoinen runo.
Mielenkiintoinen runosi. Jumiuduin pohtimaan kuvastimien merkituksiä minuudelle.
Herkkä runo, pidän
Todella paljon on teennäistä ihmisten käyttäytymisessä.
Hienoja tuntemuksia kuvattuna. Pidin kuvasta kovastikin.
Hienosti kuvattua unta
Sivut