Tuli kevään jälkeen kesä kuuma.
Tuskainen oli tunne paahteessa sen.
Henkeä salpasi, varjoa etsien.
Sade kesäinen, lempeä tuuli ei pilannut tunnelmaa sen.
Lohdutti kuuman kärsijää. Auttoi jaksamaan kesän hauskoja hetkiä.
Erilaisia retkiä.
Nyt kesän selkä taittuu ja se luovuttaa valonkajon syksyn tuuliin.
Pitkäänkö kesän muistot mielessä säilyy, hetki hetkeltä hämärtyy.
Kuin kesäinen ilta ja viilenevät yöt.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit