Voihan elämän Kevät

Runoilija Leiluska

nainen
Julkaistu:
15
Liittynyt: 25.6.2008
Viimeksi paikalla: 25.7.2023 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1960

Elän ja annan toistenkin elää. Olen jo murkkuikäisenä kirjoitellut vihkoihin ja paperilapuille mietteitäni. Harmi ettei ne ole enää tallessa. En ole kieliopillisesti oppinut enkä osaa oikeita termejä tai pilkkuja pisteitä oikeissa paikoissa. Ajatus on tärkein. Syvästi tunteminen tulee luonnostaan. Haluan kuulla ajatuksiasi ja näkemystäsi minun teksteistäni. 

Luen runojasi, lue sinäkin minun. :)
 


Onhan taas aika kevään. Ihana, raikas ja niin valoisa.

Minua ei haittaa valo eikä lämpö. Kesä on eri asia.
Ja kiva rapsutella luontoa esiin. Pölyä syntyy mutta sekin hetkisen vain.
Sadetta hiukan kaipaa luonto tuo..niin äkkiä unohtuu lumen suoma turva ja kosteus.
Raikkaus on tässä hetkessä parasta. Kesä tulee ja hetkessä haihtuu helteeseen.

Linnut häärää auringon lämmössä. Pesän suunnittelu mielessä.
Elämä jatkuu.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa tarinointia, lukijan on helppoa olla mukana.
 

Käyttäjän kaikki runot