Joulukuun 21. kukko ottaa askeleen kevättä kohti.
Voi sitä ilon päivää. Pimeys väistyy rinnastani.
Kevät alkaa valmistautua, valo voimistuu.
Talven puhurit ei sitä voi vaimentaa.
Talven raikas kirpeys vahvistaa raikkaan kevään tuloa.
Puhdas raikas yhtä aikaa, talvi tekee hyvää keväälle.
Riennän ulos nuuhkimaan talvea, vielä niin mustaa,
vielä niin odottavaa , valkoista ja jouluista.
Hyvää Joulua Kaikille.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit