Pienen pienelle

Runoilija Anmaken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Räiskyvä, elämä on elämistä varten. Utelias tulevaisuuteen, haikea menneseen. Kaksonen horoskoopilta ja luonteeltakin.
 

Sinä pieni,
elämäsi
ensi vaiheissa.
Äitisi kohdussa,
turvassa.
Tule sitten
aikanaan,
tähän maailmaan.
Tiedä jo nyt
sinua
rakastetaan.

Selite: 
Tyttäreni odotus herkisti....
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista runoa odotetulle.Odotettu ja rakastettu lapsi.

lyhyesti ja osuvasti kerrottu, pidin :D

Tämä on aivan ihana, täynnä suurta kiintymystä ja rakkautta. Itsekin olen tällaisia muutaman kirjoittanut ja tämän kauneutta jään ihailemaan. Aivan upea, hauras kuin pieni vastasyntynyt.

Lapsen odotus herkistää aina.
Kokemuksesta voin sanoa, että se on yksi elämän unohtumattomimmista (kauhee sanahirviö) hetkistä! ;D Hieno runo!

lämminhenkinen teksti, joka ei välttämättä kerronnaltaan ole parasta mahdollista, mutta kun kokonaisuus toimii ja asian ydin tulee selväksi niin ei tästä voi olla pitämättä.

 

Käyttäjän kaikki runot