Rakkauden ilo

Runoilija Anmaken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Räiskyvä, elämä on elämistä varten. Utelias tulevaisuuteen, haikea menneseen. Kaksonen horoskoopilta ja luonteeltakin.
 

Odotan sinua tulevaksi
lähelleni.
Meillä on aikaa
olen silti kärsimätön.
Haluan tuntea kätesi
hiuksillani, rinnoillani,
kaikkialla
ja huultesi seuraavan
kättesi jälkiä
jättäen minuun
polttojäljet,
sammutettavaksi
rakkautemme nälällä.

Selite: 
Mitäpä tähän sen enempää...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiihkeää rakkautta ......suurta odotusta ja jopa malttamattomuutta.

Kaunis runo! Pidän tästä :)

 

Käyttäjän kaikki runot