Pakkasaamu

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

On talvinen pakkasaamu
kuu taivaalla valaisee,
on hämärän hetki kaunis
sitä ilokseen katselee.

Kuu hangen pintaan luopi
hohteen ja kimalluksen,
se mieleen mulle tuopi
kristallin kirkkauden.

Talviaamun sininen hetki
on kuin sadun ihmemaa,
siinä hetkessä ikuisesti
ois ihana asustaa.

Kevätpäivä valonsa luopi
ja lämmön suloisen,
auringon säteiden loisto
tuo mielen iloisen.

Selite: 
Pakkasaamuna katselin ikkunasta ulos kun mieli oli maas niin huomasin miten kaunis oli hämärän hetki eli sinen hetki.Ajattelin etten ennen ole kiinnittänyt huomiota tällaiseen luonnonkauneuteen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavaa fiilistelyä, ja hyvin jaettu hetki.. Sait hyvälle mielelle.

Kaunis runo.

Mukavaa fiilistelyä, ja hyvin jaettu hetki.. Sait hyvälle mielelle.

Kaunis runo.

Hyvin kuvattu kaunis tunnelma
 

Käyttäjän kaikki runot