Pääsiäisruno

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 
Luuta hukassa
lunta sukassa,
Noita karussa
pääsismunat narussa.
Joka Noidan kinni saa
sille munat narusta tipahtaa.
Selite: 
Pääsiäisruno
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio :) !!
Kiitos kommentista.
Tällaiset runot ovat hauskimpia, synkkyydenkin keskellä <3
Kiitos kommentista.
 

Käyttäjän kaikki runot