Elämän tosiasioita

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 
Eivät he minusta välittäneet
eivät ottaneet asiakseen,
pyysin kerran pyysin kaksi
vai vieläkö lienee useammasti.

Eivät he minua kuulleet lain
omia juttujaan puivat vain,
eivät antaneet arvoa mitään
olin kuin ilmainen piika vain.

Itkenyt olen minä hiljaa öisin
miksi mun Luoja tänne loi,
tuska on minun elämäni ainut onni
näin olen oppinut elämään ain.

Odotin, odotin vuosia monta
jospa se onnen mun tielleni tois,
mutta rinnallain kulkevi ristin taakka
turhaksi haaveeni todeta sain.

Sairastin,sairastin vuosia monta
sairaus minulta voimani vei,
terveyttä vain minä Luojalta pyydän
parane koskaan en sairaudestain.

Olen minä kiittänyt Luojaa siitä
että järkeni olen  saanut pitää ain,
vaikka sekin usein joiltakin tahoin
kyseenalaistetaan vain.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, kyllä meillä kaikilla on jonkin verran järkeä päässä. 
Kiitos kommentista.
 

Käyttäjän kaikki runot