Mies rykii,
poskee nykii.
Käsi poskeen, hippa!
Eipäs, karkaa tippa.
Hartiat nytkyy,
virtanaan valuu.
Käden paluu,
penkkikin hytkyy.
Kaveri repee,
tunnelma kepee.
Tippuu tupee,
kuuluu pee.
Hiljasuus lankee,
naama ankee.
Katsoo muihin,
totisiin suihin.
Ensin hätkähtää,
pyllylleen mätkähtää.
Vaimeasti pyrskähtää,
nauruun tyrskähtää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tästä tuli mieleeni tuttu lause...
"Ei tippa tapa ja ämpäriin ei huku".
Irvin laulaa!
Runo se vaan rallattaa,
lukijansa mukaan saa :)
Linjassa kuin shakkinappulat laudalla ennen ensimmäistä siirtoa.
Riemukas runo,
joka iloa ja naurua pulppuaa.
Tulee mieleen joko miesväki kaukalon laidalla tai sitten eduskunnassa :-)
Tämä runosi sai hymyn huulilleni.
Kivaa sanaleikkiä tässä.
Hehheh. Tässä voi sanoa paljonkin, muunmuassa sen että tässä annat tipalle kasvot:)
Haikeasta hauskaan... hyvä runo
Sivut