Ne vaaleanpunaiset
pehmeät pallukat
karvakauluksen kätkössä
-juuri sellaiset helou kitimäiset-
jotka juuri leipoivat rintaani
etsivät paikkaansa
kostealla nurmella
kuutamon kelmeydessä
sirkan siritys taustalla
varoen ääniä
sentti sentiltä
tuuma tuumalta
kuin jousien nokassa
valmiina sinkoamaan
ilman halki
kuin nuoli
hivuttautuen kohti
höyhenmäisen kepeästi
tuoksuvaa silmänterääni
-sitä toista-
tummanpunaisena
nuokkuvaa
europeana-penkkiä
jokaista liikettä
seuraa silmämäärääinen
mittaus, kunnes
______
I I
I II I
I_____I
pause
_____
I I
I > I
I____I
play
viiruuntundeiden
kiiluvien silmien
välähdys
marjapuuron värisen
kielen nenänpään
lipaisu
ojentuneen hännän
käärmemäinen
keinunta
jouseksi virittyneen
kehon kevyt
loikka
olivat iskeyteneet
terävine kynsineen
vinkuvan kotihiiren
selkään...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä kuvaus ja runo
Sivut