Todellakin!
Sinulla on
kaikki avut
myyntitykiksi.
Olet
viehättävä,
sympaattinen,
hyvätapainen,
tyylikäs, muodikas sekä siistikin
ja empaattinen puheesi
soljuu korviini
kuin keväinen puro
auringontonnissa.
Harmi vaan,
että puhut puhelimeen
niitä näitä
kenelle lie tärkeälle
näkemättä minua
potentiaalista
leivän maksajaasi,
ehkäpä kinkkuviipaleenkin.
Se jää sinulle arvoitukseksi.
”Hauskaa päivänjatkoa
ja kerro terveisiä!”
Selite:
Parina päivänä, ihan vain ohi kulkiessa, olen ihmetellyt kauppakeskuksen aulassa myyjää, jonka mielenkiinto tuntuu olevan koko ajan puhelimessa mahdollisten asiakkaiden sijaan...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvin olet huomioinut
Sivut