Jos olet sinkku
ja näet kassajonossa
oikeaa sukupuolta olevan
kärsivällisen,
hyväntuulisen
ja toisille tilaa antavan
rengastamattoman
jonottajan,
niin elä anna
tilaisuutesi
mennä ohi!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Löydyn myös näistä:
Kommentit
kolahtaa tähän lukijaan ihan täysillä kun on elämän varrella sattunut
vastaava tapaus mutta kyseessä oli "kassaneiti"
kiitos tästä
Sivut