Pienet sormet on innolla luukkuja auki näpränneet.
Kauniita kuvia on sirkeet silmät ihastelleet.
On kenties kuulunut myös suun napsetta,
kun kalenterista on löytynyt pala suklaata.
Miellä aikuisilla ois lapsilta paljon oppimista.
Pienetkin asiatkin saa heillä kasvot loistamaan onnesta.
Selite:
Kännykkärunoutta kamuille
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi