Yön saapuessa
hengitys huurtui lasiin
pian metsästä
saapuisi kuningatar
tanssimaan vain minulle
Selite:
Lisäsin runoon kuvan, josta runo on alunperin tehty. Kuvaaja Merja Saukkonen yhdisti runon kuvaan :-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hopeavankkureissa,
valkoisten orhien vetämissä
jääpuikot kutrien päissä
jotka sinä sulamaaan sait
kun häntä kovasti n... siis rakastit
Sivut