Hei!
Elä ny taas viiti…
Kyl mie siut rakastan!
Nii, ja tiijän
ei sieki tykkäät
ehken jopa
rakastat miuta…
Ai, miks en sit
estele siuta?
Tiiäks?
Mie jopa toivon
siun lähtöö!
Mut hei!
Elä ota ihtees!
Mie oon tääl
ja ootan,
jot sie löyvät ihtes
ja rakastut löytämääs.
Ja sit,
jos yhä
tykkäät
tai jopa rakastat
miuta,
ni oot
tervetullu takas!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut