Katson silmiisi niin viattomiin
sinisiin
jotka silti satuttaa
En tiedä löydänkö niistä surua
vai sääliä minuun
taidat olla pian lähdössä
Tiedän ja niin sinäkin
kohta se on ohi ja poissa
poissa arjesta muttei sydämestä
Selite:
ehkä se tulee, ehkä ei..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi