Kuin toinen veli

Runoilija LostInDreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2016 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1995

Aamu katosi yöhön,
aurinko tähtiin,

vain sinä pysyit vierelläni
 

Vain sinä saat harmaat pilvet kaikkoamaan
ja teet kaikesta pahasta kestämisen arvoista
vain sinä poimit pudonneet sirpaleeni
ja kokoat minut uudestaan

Vaikka olet siellä kaukana
joka päivä tunnen läheisyytesi ja lämpösi
ja vaikka olemme erilaisia
me täydennämme toisiamme

Olet pitänyt kädestäni tänne saakka
ehkä joskus on aika irrottaa
jatkaa eri matkaa
mutta olet aina minulle kuin
toinen veli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ehkä joskus on aika, onneksi ei vielä. (: voi nauttia toisesta elämässään vielä ajan verran.

 

Käyttäjän kaikki runot