Tears on the wounds

Runoilija LostInDreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2016 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1995

Aamu katosi yöhön,
aurinko tähtiin,

vain sinä pysyit vierelläni
 

Tiedäthän,
en koskaan haluaisi satuttaa sinua,
jos satuttaisin en tekisi sitä tahallaan...

Sillä en ole koskaan tavannut ketään,
en ainuttakaan kaltaistasi,
ketään joka ymmärtäisi,
oikeasti rakastaisi
kuten sinä.

Olet saanut uuden auringon nousemaan,
sulattamaan kaiken pahan päältä maan
niin että linnutkin uskaltavat lentää
ja ne lentävät vain siellä
missä on turvallista

Rakas tajuathan
että olet korvaamaton,
tajuathan että olet uskomaton...

Mutta kaiken tämän jälkeen
minun pitää vain sanoa...

löydät itsellesi jonkun paremman.

Lupasin, etten satuta
en ainakaan tahallaan

mutta otathan tämän vastaan?

Suolaiset kyyneleet kirvelevät minunkin

haavojani,
mutta kaukaa löydän silti hymyn,
hymyn joka muistaa ne kaikki sanat mitä

sanoit...

ne sanat jotka kuuluvat jollekkin muulle.

Rakas, anna anteeksi.
En vain pysty enää.

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo, koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot