Minä kuljen vain,
koska olen vielä elossa,
mutten elä
ilman sinua.
Kaikkialla on hiljaista,
pimeää
eikä mikään
merkitse mitään.
koska olen vielä elossa,
mutten elä
ilman sinua.
Kaikkialla on hiljaista,
pimeää
eikä mikään
merkitse mitään.
Selite:
Astetta raskaampi päivä taas ja ihan kamalan iso ikävä sinua...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ja niin tosiaan on, kun toiseen kiintyy.
Sivut