Sinun silmiesi katseissa
minä rakkauttani lennätän,
lämpöisillä, suotuisilla tuulilla.
Kulta, mikään
ei sitä pudota.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Sinun silmiesi katseissa
minä rakkauttani lennätän,
lämpöisillä, suotuisilla tuulilla.
Kulta, mikään
ei sitä pudota.
Kommentit
~~ Nätti teksti, tykkeen! :)
Mahtavaa sanomaa pienin lausein. Z*
Suloinen.
Suloista rakkautta
Sivut