Se tunne,
kun ei osaa
ajatella muuta
kuin sinun kosketustasi.
Se tunne,
kun ei halua
ajatella muuta.
Vain sinua,
kulta,
vain sinua
minä haluan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Se tunne,
kun ei osaa
ajatella muuta
kuin sinun kosketustasi.
Se tunne,
kun ei halua
ajatella muuta.
Vain sinua,
kulta,
vain sinua
minä haluan.
Kommentit
Varmuutta ja tunnetta täysi
Sivut