Minun tulee sinua
aina heti jo ikävä
kun irroitamme toisistamme
joka kerta haluaisin sanoa
miten voinkaan sinua rakastaa
niin paljon
se kuitenkin unohtuu
sanojen upotessa helliin
lähtösuudelmiin
sydämeni onneksi muistaa
tulenhan tähän aina takaisin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lämmin, hyvä runo
todella ihana runosi, tuttua minullekin..:)
Kaunista kaipausta ja rakkautta
Sivut