Citikan vilkku
vilahtaa
kadun hämärässä
saat hymyni kasvamaan
punaisilla poskilla
pienistäkin eleistäsi
sydämeeni täytettä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Citikan vilkku
vilahtaa
kadun hämärässä
saat hymyni kasvamaan
punaisilla poskilla
pienistäkin eleistäsi
sydämeeni täytettä
Kommentit
Herkkää ihanuutta
suloista, herkkää, kaunista :)
tosi sulosta:)
Sivut