Ne aamut
kun saa herätä oman vierellä
kutittaa toisen silmät auki
viipyä siinä hetkessä
ne aamut
kun saa antaa ihanimpia suukkoja
hellimpiä kosketuksia
päivänaloituksen jota toinen ei unohda
(kunnes koittaa seuraava aamu)
JATÄHÄNSELLAINENSILMÄKULMIANOSTAVAHYMIÖ
Ne päivät
kun saa kertoa omalle juttuja
kuunnella toisen turinoita
puristaa vähän takapuolta
ne päivät
kun saa antaa suuria halauksia
onnellisia hymyjä
ja saada niitä takaisin
(ja huom. suurempina)
Ne illat
kun saa olla oman sylissä
nauraa yhdessä
kuunnella toisen sydäntä
ne illat
kun saa kertoa miksi on juuri siinä
yllättää toisen aina uudella
kuulla olevansa ainoa
Ja ne yöt
ne yöt
Selite:
tässäkin sinä vähän muusana, mutta omasta fiiliksestä tämä lähti..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, hyvä runo
Kauniisti etenee runo kohti yötä,herkän kaunis,pidän.
Täydellinen.
Etenevä, muodoltaan jännittävä ja ihanasti ylevän runollista ja toisaalta arkista kieltä yhdistelevä -> saa aikaan kiihtyneen tunnelman, joka kertoo runon puhujan onnesta.
Äh, tämä upposi niin että tuntuu kauhean kuivalta eritellä tätä.
Lyhyesti sanottuna siis täydellinen. :)
Sivut