Tukehtuman läpi uuteen galaksiin

Runoilija Con Smith

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.6.2023 14:37

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useimmiten yritän irrottautua arjesta ja maanpinnasta, mutta jotkut jutut kertovat peruselosta ja elämänvaiheista.

Vähän niin kuin itkisi sähkön valtamereen
CMX - Pohjoista leveyttä
 
Voidaan jo sopia
että rakkaus loppui
ja ihastus vaimeni

Haamu ovella
ei pyydä enää lupaa

Kädessäsi on poskeni
ja kaikki ne huokaukset
jotka tiskatessa huusin

Alttaria rakensin
kunnes sanojen kylmyys
sen vaimensi

Nyt olen jokainen mies
kaikissa pinnoissa
jotka näet

Väripinta, haalistuen
kupeissasi

Fantasia on epäkuollut

Hurraa,
taas yksi räjähdys
vaimenee ennen
elojen sykettä
oletus

Kommentit

Ei kannata liikaa miettiä, vaan antaa mennä vaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot