Haamun koitos

Runoilija Con Smith

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.6.2023 14:37

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useimmiten yritän irrottautua arjesta ja maanpinnasta, mutta jotkut jutut kertovat peruselosta ja elämänvaiheista.

Vähän niin kuin itkisi sähkön valtamereen
CMX - Pohjoista leveyttä
 
Linnoista pilviä
ja katseista tarkoitus

Jos katseen näkisit
se tapahtuisi äkkiä

Mutta haamuna vaellan

Tyhjää täynnä
ilman ääriviivojasi
Vaikeroin ohikulkijoille
vaatien totuutta

Mistä saa uutta
samanlaista joka
ihastutti 
nyrjäytti
siirsi
korvasi
kuori
synnytti
nosti
katosi

Tällä kivellä
kun kerran rakastuisi
niin kovaa
että lähin tähti räjähtäisi

Tunnetaan jotain
En halua enää
matolla makaa
ja miettiä silmiäsi

Tämä auto
on jo katollaan
Kun aika korjaa
samaa multaa ollaan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, elämässä on sattuu yllätyksiä ja ihmeitä <3
 

Käyttäjän kaikki runot